Geopend op werkdagen van 8:30 tot 17:00

Hulp  nodig of vragen? Bel 0229 – 582 062

Verzenden en bezorgen

 

Gratis bezorging vanaf €100 excl. btw

Levertijden

Onze voorraadartikelen worden bij bestelling voor 15.00 uur binnen 3 werkdagen binnen Nederland geleverd. Andere artikelen worden afhankelijk van de voorraad binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Dit betreft bijvoorbeeld spanbanden op maat die speciaal naar uw wensen worden gemaakt. Spanbanden op maat gemaakt wijken van de standaard spanbanden af en kan daarom wellicht een langere levertijd hebben. Houd hierbij ook rekening met de grootte van de afname.

In bepaalde omstandigheden kan het ook voorkomen dat een artikel een langere levertijd heeft dan wat wij hebben opgegeven. Wij zullen dan contact met u opnemen over wat de beste oplossing voor u is.

Bezorging

Wij versturen onze zendingen via DPD. Bij verzending sturen wij u een bevestging en traceernummer per e-email zodra uw bestelling verzonden wordt. Zo kunt u uw pakket volgen en zien wanneer u de bestelling ontvangt.

Tot €100 excl. btw worden standaard verzendkosten van €6,99 berekend. Wij leveren in Nederland en België. 

Afhalen

Om verzendkosten te besparen kunt u ook uw bestelling ophalen op  ons logistiek centrum aan de Electronweg 3 te Hoorn. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaar staat. Wanneer u de afhaaloptie heeft gekozen zullen wij contact met u opnemen als uw bestelling gereed is om af te halen.