Geopend op werkdagen van 8:30 tot 17:00

Hulp  nodig? Bel ons voor gratis advies

Over ons

 

Jumbo Spanbandfabrikant

Spanbandfabrikant.nl is onderdeel van Jumbo Cargo Products en al sinds 1976 dé fabrikant van (gecertificeerde) JUMBO spanbanden, sleepkabels, trailernetten en snelbinders.

Wij produceren zelf onze spanbanden,sleepkabels, snelbinders en trailernetten. Dit doen wij in eigen beheer in onze eigen vestiging in Nederland én Vietnam. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan in ladingszekeringproducten. Dit vertaalt zich in dat wij actief zijn in meer dan 26 landen. Je kan onze producten wereldwijd vinden van Amerika tot in Japan.

JUMBO producten staan voor gecertificeerde producten van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien worden al onze producten getest door een externe keuringsdienst op veiligheid. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit die wij leveren garanderen.

Missie
Onze missie is het verminderen van verkeersongelukken. Door de juiste spanbanden aan te bieden kan jij je lading veilig vervoeren naar jouw eind bestemming zonder enige problemen. 
Door goed gebruik van de door ons geproduceerde en goed gekeurde spanbanden zijn er minder afgevallen ladingen, minder ongelukken en minder files!

Best of both worlds
Wij bieden het beste van 2 werelden. Zowel in onze eigen fabriek in Vietnam als in Nederland worden de spanbanden zorgvuldig geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel schakelen, flexibel werken en op maat producten produceren. Voor grote aantallen kunnen wij ook FOB (Free On Board) Vietnam leveren. 

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid
Al onze producten zijn gecertificeerd, gekeurd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen zoals:

  • TÜV
  • EN-norm
  • BSI
  • Pimot

Meer weten over onze keurmerken? Lees hier wat ze betekenen.

Maatschappelijk verantwoord
Mens en natuur zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf en maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Wij werken dan ook volgens de code of conduct opgesteld door BSCI  (www.bsci-intl.org ) en conform REACH.

Wetten en regels
Ondanks de Europese Norm zijn er in een aantal Europese landen andere regels en wetten met betrekking tot ladingzekering en spanbanden.Indien u hierover meer informatie wenst te ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze export binnendienst kan u hiermee van dienst zijn.

Informatie
Wilt u meer informatie over ons bedrijf of over het veilig vastzetten van uw lading; neem gerust contact met ons op: info@spanbandfabrikant.nl of 0229-582062. Dan helpen wij u graag verder.